Monicas vardag!

Alla inlägg under januari 2009

Av Monica - 13 januari 2009 17:05

Sitter på skolan och gör lite teori på datorn, tänkte passa på att skriva några rader här.

Har inte hänt så mycket sen sist, igår var jag rätt knäckt när jag kom hem , hade tänkt se på Jungle lipstick som jag har hört reklam på radio rix  så länge, men jag vet inte direkt om jag var så imponerad... sen var det ju prison break också, gluttade lite i slutet. Det har liksom spårat ur lite tycker jag...

Hade fått min guldring hemskickad som jag bjudit och vunnit på Tradera, den var mycket fin med en svart hjärtformad safir. Väl värd 240 kr som jag betalade för den. Har även vunnit budet på en annan guldring för 140 kr som borde dimpa ner idag eller i morron.

Nu är det bara knappt 2 timmar kvar av denna dag, blev att jag sitter här och gör teori eftersom jag är klar med gassvetsning och det inte är någon idé att påbörja något nytt idag. I morgon blir det att börja med MAG och stumfogar, kul!

Efter morrondagen är det helg för min del med några dagars ledighet, gud vad skönt att få sova ut lite.

Till torsdagen har jag beställt tid på Parelle och ska lyxa till mig och färga ögonfransarna, det är så skönt att slippa använda mascara, specillt här i verkstan.

Nåja, nog för idag...


Kram Monica

Av Monica - 11 januari 2009 19:59

Tjipp tjopp så var den helgen borta...

Tusan vad fort det gått! Har mest softat, sett film, varit på stan en sväng, varit ut och ätit, varit en lugn och trevlig helg.

Jag och Kent var och tittade på en husvagn idag, vi har länge talat om att vi kanske skulle köpa en billig vagn tillsammans.

Så idag blev det affär, en Kabe smaragd -77, rätt fin för sin ålder, men lite småfix finns det förstås, men det blir bara kul att fixa. På lördag hämtar vi den, så det blir väl att städa och fejja den då!


Nu ska jag göra klar min matsäck för morrondagen!

Kram Monica

Av Monica - 10 januari 2009 16:12

Skönt att äntligen få sova ut, sov till 10 idag, sen åkte jag och Lisette till stan för att göra ett par ärenden, kollade lite på rean med hittade inget.

Åkte och hämtade Dennis hos en kompis, och hade en hejdundrande huvudvärk. Kom på att jag nog behövde lite kaffe, så vi svängde i på Shell och köpte oss en varsin Cappuchini, riktigt god, men ganska dyrt. 18 kr för en mugg som inte rymmer mycket!

Nu väntar jag på att Kent och hans son Max ska komma hit. Max fyller 12 år idag så jag tänkte bjuda ut allihop på middag idag. Tror det blir Viking där de har lite av varje så det ska passa alla gommar...


Ha en härlig lördag!

Kram Monica

Av Monica - 8 januari 2009 16:30

Är nu på skolan, har middagsrast, ännu är det 2.5 timmar kvar innan full dag.

Har idag börjat med gassvetsning, det är riktigt kul, men det är ju alltid kul att lära sig nåt nytt tycker jag... Nåja, för det mesta då...

Var just ut och nu verkar vädret ha slagit om, betydligt mildare ute nu, och lite snö kommer det allt också. Risk för snörök när man ska hem ikväll!

Känner att jag börjar bli lite smått förkyld, är täppt i näsan som tusan.

Ringde hem och bad grabben åka till apoteket och köpa lite nässpray, har nog glömt mitt hos Kent!

Nä, nu är det dags att gå ut i verksta´n och göra ett sista ryck för idag.


Kram Monica

Av Monica - 5 januari 2009 19:00

Idag var jag till stan en snabbsväng bara för att kolla lite på rean. Hittade ett par pippigula söta trosor,(kanske till påsk :) jeans för 100 kr som jag köpte utan att prova, tänkte jag chansar...Men dom passade faktiskt perfekt!

Nu väntar jag på att dottern ska klä av granen, jag har tagit bort det andra pyntet, skönt att jag inte hade dragit fram alltför mycket.


Igår "pimpade" jag mitt sovrum igen, satte upp LACK-hyllan i ek som jag köpte på IKEA, monterade fast spotlights under den, och la en isblå ljusslinga på hyllan med lite ljuslyktor i alla de färger. Min äldste son kom ner för att kolla och han undrade om jag hade "pimpat" sovrummet nu igen...Haha...Jag skrattar åt det fortfarande, men jag tycker det är som kul att göra så mysigt som möjligt i mitt alldeles egna rum..

Tror att min alldeles speciella vän Kent dyker upp här om ett tag, men man kan aldrig veta säkert..


Ha en riktigt mysig kväll, för nu är det snart svarta veckor ändå till påsken!


Kram Monica

Av Monica - 3 januari 2009 23:34

rekommenderas...återkommer snart med fler recept..

Av Monica - 3 januari 2009 22:44

...blev det idag, men vilken trevlig dag!

Jag, Kent och min dotter Lisette åkte till IKEA idag, köpte en LACK- hylla i ek som jag ska montera spotlights under och hänga ovanför min säng. Blev lite glödlampor, ljus och annat småtjafs också... Åkte över till Torneå också och handlade lite mat, inte för att det är billigare utan för att jag längtade efter vissa grejer som bara finns i finland, dom har t ex världens godaste yoghurt och deras senappi-sallatti är ju bara för god..

Nåja, efter det åkte vi till en mysig kinarestaurang i haparanda för att avnjuta en delikat middag, mums..

Nu är vi tillbaka i älvsbyn och gubben sitter djupt koncentrerad framför tv:n och kollar på hockey, suck...

Ska strax gå och ta mig ett varmt härligt skumbad, är allt lite frusen...

Ha en härlig lördagskväll!


Kram Monica

Av Monica - 2 januari 2009 18:02

Sov rätt länge idag, gud vad skönt....

Termotern visade på -18.4 grader här i älvsbyn, skulle skjutsa Kents son Max till Kanisbacken, han ringde och kollade om det var öppet, och det var det, för där var det bara -12 grader, så det kan variera stort!

Sen åkte jag till Kents jobb i Övre tväråselet och kollade läget. Fick där prova att skära i 8 mm plåt med plasmaskäraren, himla vilken grej det är, som att skära i smör...kul...

Efter helgerna här så ska jag lära mig gassvetsning och gasskärning på skolan, blir mycket intressant. :)

Längtade sen efter lite sol och värme och fick drömma mig bort hela 16 minuter i solariumet, då låg jag på stranden i turkiet...Vaknade tvärt ur drömmarna när lamporna slocknade, tusan vad fort minuterna går, hinner ju knappt smutta på den kalla ölen i drömmarnas värld..:)

Sen hem och dammsuga och fixa lite middag, blev hemlagat potatismos och en viltskavsgryta med diverse spännande grönsaker i, till Max stora förtret...Nåja, han åt upp allt, var nog inte så farligt ändå!

Har just duschat och ligger i sängen och skriver, ska kolla lite här på nätet och se om jag hittar nåt intressant.

Kollade förresten på tradera i går kväll för första gången i mitt liv, och la in några bud på bl a en fin guldring och lite piercingsmycken till dottern. Jag vann 3 bud, så nu har jag betalat in det efter mycket om och men...Visste inte hur man gjorde, men skaffade paypal som är ett smidigt sätt att betala på, så nu är det bara att vänta med spänning och se vad som dimper ner i brevlådan i dagarna...

I morron bitti bär det av till Haparanda och IKEA, gud vad kul...Hoppas det blir lite mildare iaf...


Bilden nedan är när jag är på Kents jobb och får köra lite L90, gissa om det var kul!! Nästan roligare än plasmaskäraren :)


Kram Monica

Presentation


Det här är jag som skriver här, Monica var namnet! Välkommen hit!

Tiden

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Bloggar

Kategorier

Länkar

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Arkiv

RSS


Skapa flashcards