Monicas vardag!

Alla inlägg under februari 2009

Av Monica - 6 februari 2009 20:58

Nu var det ett par dagar sen jag skrev här, har varit på skolan och slitit som bara den, det roliga är att jag har fått lön för mödan!

Idag lämnade jag in skolprovet i MAG-svetsning, som bedöms på samma sätt som ett licensprov. Jag fick betyget 5, det bästa man kan få!!!!

Tala om att jag blev lycklig, känns otroligt skönt...

Firade faktiskt med en lövbit till middag på korvmojjen .

Nu är jag ledig lördag och söndag, känns härligt att få vila upp sig lite.

I morgon ska jag bjuda med barnen till Café Humlan på en fika, dom har ju så gott kaffe och fika i mysig miljö.

Gluttar lite på Let´s dance och väntar på att sonen ska höra av sig, han är på bio och jag har lovat hämta dom.

Kallt är det, -21.5 i skrivande stund, skönt att det slutade snöa, men det ska ju komma mer i helgen har dom sagt.


Kram Monica

Av Monica - 3 februari 2009 21:03

Har inte varit iväg någonstans idag faktiskt, och det känns skönt att bara varit hemma och pysslat på. Var ut på en sparktur med vovven i skoterspåren på förmiddan, sen så badade jag och klippte henne, det blev en hel del päls kan jag säga..

Men snygg som tusan blev hon, och så liten så liten...

Fållade upp mina nya köksgardiner som jag köpte på Ö&B igår, svarta med gröna och vita stora löv, trivs med svarta gardiner i köket, det gör sig bra med köksbordet och stolarna som är i svart smide.

Gjorde en stor laddning med spagetti och köttfärssås till middag, så nu har barnen middag att värma upp i morgon också, och jag har 2 lunchlådor att ta med till skolan.

Just sett på top model, och väntar att Kent ska dyka upp, lite sent, men nån timme hinner vi ju umgås innan han åker iväg 5 på morronkvisten. Och så är det ju rätt mysigt att få sova ihop också...:)

I morgon går jag på mitt skift igen, 3 hårda dagar framför sig. Har gjort alla teoriprov klart nu, ca 100 st, Puh, jag hann....:)

Ha en trevlig kväll!


Kram Monica

Av Monica - 2 februari 2009 22:29

Ledig och sovmorgon!

Jag och sonen åkte till stan för att lämna in dotterns mobiltelefon på lagning, köpte den i november samtidigt som min nya som också är inlämnad, det är inte klokt egentligen, telefonerna verkar inte hålla alls numera.

Vi gick sen in på vägledningscentrum för att titta på möjliga kurser till sonen som behöver komplettera sitt gymnasiebetyg lite för att ev. kunna söka in på högskola. Blev iaf bestämt att han ska börja en kurs i psykologi och i naturkunskap, blir nog jättebra och nyttigt. Han är duktigt på det han gör så han ska nog fixa det!

Såg Lipstick Jungle för en stund sen, och det blir faktiskt bara bättre och bättre, men så är det väl med alla serier tills man kommer in i dom. Däremot så har jag som slutat att se på Prison Break som jag följt med i alla säsonger, det händer inte så mycket längre, utan står mest och stampar på samma ställe, och ganska osannolikt är det med..

Nu ska jag stänga av datorn för ikväll.


Kram Monica

Av Monica - 1 februari 2009 21:01

Ny månad, januari bara sprang iväg,

och helgen har också gått rätt fort, men vi har ändå hunnit med en hel del känns det som.

Vi har mysat och sett på nästan 7 timmar av serien "Kampen om Colorado" som jag köpte. Nu kan det inte vara mer än ett par timmar kvar av de 18 timmar som serien är. Det är himla spännande, och så skönt när man har serien på dvd och kan se hur mycket man vill i ett sträck, och kunna pausa när man vill...

Lördagen var vi till Kents jobb och tvättade bilarna både ut och invändigt, och det var välbehövligt, det har varit mycket vägsalt mellan Piteå-Luleå i veckan. På eftermiddagen gick vi till en restaurang och åt oss en plankstek, det var både himla gott och mysigt. När vi kom oss hem mätta och belåtna så slängde vi oss i soffan och såg på vår serie. Vi hade faktiskt tänkt att sova i husvagnen och hade satt på värmen där, men det hade bara hunnit bli +12 grader där så vi skjuter på premiärnatten ett tag till varmare klimat.

Idag tog vi skotern och begav oss till Sikfors och grillade korv med mina barns pappa och barnen, dristade även till att åka madrass ner för grustaget, det var ett tag sen sist man hade såna busryck! :)

Nu ska jag och hämta min son hos en kompis!


Kram Monica

Presentation


Det här är jag som skriver här, Monica var namnet! Välkommen hit!

Tiden

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Bloggar

Kategorier

Länkar

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Arkiv

RSS


Skapa flashcards