Direktlänk till inlägg 11 april 2016
Gjorde mig en riktigt god middag i sann lchf anda bestående av en krämig vitkål och purjolöksgratäng, stekt kryddad kycklingfilé, hemgjord aioli och en kryddig salsa med chili och koriander.
Har aldrig gjort vitkålsgratäng men kan verkligen rekommendera det.
Så här gjorde jag:
Skär vitkål och purjo i små bitar och stek det mjukt med smör.
Krydda med peppar, salt, persillade, smoked paprikapulver och en pressad vitlöksklyfta.
Häll på ett par dl grädde och koka ihop.
Häll i gratängform och sätt på rikligt med riven ost.
I ugnen på 225 grader ca 20 min.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
||||
|