Monicas vardag!

Alla inlägg under augusti 2009

Av Monica - 9 augusti 2009 21:27

Nu mullrar det här, riktigt mysigt är det, har inte kommit nåt regn ännu men det är svart på himlen... Nyss hämtade jag barnen i stan och där hade det regnat rätt rejält. Dottern har fått halsfluss med feber och ont i halsen, stackars liten! Hoppas jag inte får det igen, har ju haft det en gång denna sommar, det räcker...


Var in på Jysk och Dollar store idag, köpte ett nytt duschdraperi, himla så fint det blev... 50 spänn på Dollar store...Rätt kurs!


Nu ska jag glutta på tv en stund innan det är läggdags. Min sista arbetsvecka börjar i morgon, vemodigt!

Av Monica - 9 augusti 2009 16:12

Kent upptäckte att kården kommit fram på mitt ena framdäck på bilen igår. Är det någon nära till hands som möjligen har ett däck 175/65, 14" liggandes... Det behöver bara vara lagligt denna sommar ( det som är kvar av den)

Helst på fyrbultad escortfälg, men det spelar ingen roll... Vill inte köpa nya däck till den då jag nog tänkt sälja den snart. Har nog med utgifter nu...

Av Monica - 9 augusti 2009 16:05

29 grader i skuggan, man vet inte riktigt vars man ska vägen.... Kör med AC inomhus i vardagsrummet så där är det ganska svalt nu! Skönt!


Kom hem från älvsbyn idag, igår kväll körde vi 14 mil runt och tittade på sommarstugor. Blir nog ingen av dem, men alltid kul att åka runt och titta iaf...



Av Monica - 7 augusti 2009 20:41

Antizimex var hos mig idag för att kolla vattenskadan i tvättstugan. Han mätte fukten och det fanns fukt under våtrumsmattan ca 3 dm framför det läckande röret. Kan bli rätt dyrt för som jag fattade det hela så får jag betala både självrisk på 3000 kr, delarna och arbetet för vattenröret samt ny golvmatta eftersom den var så gammal! Kan ju bli hur dyrt som helst ju...

Måste prata med försäkringsbolaget om det verkligen ligger till på det viset... Vad fan ska man ha försäkringar till???????

Less på oförutsedda utgifter, man sparar och sparar och det går bara till tråkiga saker...

Av Monica - 7 augusti 2009 20:38

Följer med spänning Lindas bloggande, hon håller just nu på att baka en bröllopstårta, så jag kunde inte låta bli att googla runt lite och kolla på bilder... Fastnade för denna fina bröllopstårta!

Av Monica - 6 augusti 2009 22:18

Jobbade delad tur idag, dvs från 07-21, med fyra timmars rast mitt på dagen. Gamlingarna har varit väldigt oroliga ikväll och var svår att få i säng, måste vara värmen! Känns i fötter och huvud man lever ikväll....


Under min rast var jag in på Claes Ohlsson och kikade...Hittade en matberedare där som jag bestämde mig för att köpa, då min gamla varit trasig i flera månader... Den var snygg i vitt och borstat stål, och knapparna lyser blått, läckert! Desstuom kostade den bara 395 kr! Tyckte det var billigt.

Tyvärr så var bara visningsexemplet kvar på hyllan, frågade om jag fick lite rabatt på den, då sa hon i kassan att den var nedsatt till 138 kr för den var av utgående modell.... Jublade och sa att jag inte hade mage att pruta ner den mer...:) Tala om att man är nöjd efter en sån bra affär!  Har gått med ett leende hela dagen!


Kent har varit här 2 dagar, han åkte hem i morse, tomt blev det som vanligt. Dottern är i Luleå hos pojkvännens farmor och farfar på deras stuga, och sonen ska iväg till sin pappa över helgen. Så jag är ledig och solokvist i helgen. Få se vad man hittar på... Jobbar bara till 12 i morgon..


Nästa fredag har vi personalfest , blir skojigt, och kul att de även ville ha med oss sommarvikarier! Vi ska bl a äta lankesisk mat som en jobbarkompis fru ska tillaga. Blir spännande!


Nyss kom min äldsta son hitcyklandes från Klubbgärdet, ska gå och vara trevlig med han.


Sov gott!

Av Monica - 5 augusti 2009 19:11

Hej hopp...

Inte hört nåt mer från försäkringsbolaget än, grannen hjälpte mig att plugga röret som läkte, så det är ju ingen panik, fast jag har ju inget vatten i garaget nu! Tror inte det blivit så mycket vattenskada, men de måste ju ändå bila upp golvet runt vattenledningen... Hoppas jag får en ny våtrumsmatta där, för den är ful som stryk!


Jobbat idag, åt lunch med Kent på Kifas i Öjebyn. Han har varit ledig idag då han varit än en gång på smärtkliniken och fått behandling. Nu ligger han och vilar, måste ligga 3 timmar efteråt...

Själv skulle jag sitta med datorn i sängen och vi skulle titta på lite resor tillsammans. Men otur nog så fungerar inte det trådlösa nätverket på min dator, råkade nog bryta till den... Sitter nu i hallen med nätverkssladd och det var ju inte alls lika mysigt...


Gjorde en "Gulashsoppa" till middag. Kent var så sugen på köttsoppa med det orkade jag inte göra i dag när jag kom hem från jobbet. Denna soppa är mycket enklare. Steker köttfärs, tärnar potatis, morötter, paprika, purjolök, sätter i sambal oelek, ajvar relish, krossade tomater. färska örter och vitlök.  Enkelt och gott med lite sting i!

Av Monica - 3 augusti 2009 20:58

Skönt med en ledig dag, och härligt att solen fick lysa hela dagen!

Ringt lite samtal idag, bl a till försäkringsbolaget. Grannen hjälpte mig att plugga igen det läckande röret tills vidare. Försäkringsbolaget skulle kontakta mig i veckan för tid av besiktninga av skadan och vilka åtgärder som ska göras.


Höll på att skura badrummet när min väninna Gunilla ringde och frågade om jag inte ville hänga med på en liten åktur på hennes MC.  Skyndade mig att skura klart och hängde med... Tyvärr verkade mina MC-byxor ha krympt en storlek där de hängt i garaget...Hmm... Kan skinn krympa så!!

Nåja, drog på mig jeansen istället, Åh, vad jag vill ha en egen bike!

Fasen, måste tappa några kilo så jag kommer in i brallorna igen...


Nu är det lipstick jungle på tv och det vill jag inte missa!


Här kommer en bild på Gunilla och hennes Intruder....(som heter Gullan!)

Presentation


Det här är jag som skriver här, Monica var namnet! Välkommen hit!

Tiden

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Bloggar

Kategorier

Länkar

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Arkiv

RSS


Skapa flashcards